About
16172
page-template-default,page,page-id-16172,theme-bridge,bridge-core-2.4.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
ABOUT

KELLY ARIESEN

Hi, it’s me! Kelly – oftewel Kel, Kellebel, Krul, Kjel, Kels. Met mijn laptop onder mijn arm werk ik door het hele land aan te gekke projecten. Ik krijg dan ook vaak de vraag of mijn leven één grote vakantie is. Helloooo, ondernemen is echt hard werken – maar goed, onder een palmboom maakt het toch een stuk aangenamer. Dit, samen met mijn bedrijf waar ik onwijs gelukkig van word, zorgt ervoor dat ik elke dag als een blij ei door het leven ga. Geobsedeerd door design en met hersenen die altijd op volle toeren draaien, ben ik altijd op zoek naar inspiratie (die ik overigens overal vandaan haal). Deze inspiratie zet ik om en hierbij streef ik dit altijd na:

 

“Use my creativity to design a beautiful life and by doing this help to bring happiness & freedom”

My story

Zo leuk dat je meer over mij wil weten! Ik spoel even 4 jaar terug – de start van mijn eigen bedrijf.

 

In 2013 kwam ik in contact met Kirsten van der Velde, een schoonheidsspecialiste uit Veenendaal. Zij was op zoek naar iemand die haar marketing nieuw leven in kon blazen. Kwam dat even goed uit, ik studeerde Communication and Media Design aan de Hogeschool Utrecht (fantastische opleiding btw). Mijn eerste ontwerp was een uitnodiging voor een ladies night – ik vond het fantastisch om dit nu voor een ‘echte’ klant te mogen doen. Vanuit hier is het balletje gaan rollen.


Even in snelvaart trein, ik ben een half jaar verder en sta ingeschreven bij de KVK met m’n eigen bedrijf. Op dit moment vond ik het nog gewoon leuk om erbij te doen en de intentie om dit groot te laten worden was er eigenlijk niet. Deze intentie ontstond pas vanaf het moment dat ik mijn studie had afgerond en merkte dat ik in no-time vol zat met tachtig uur werk in de week. Het gaf zo’n kick om voor iedereen te werken dat ik nergens ‘nee’ tegen zei. Een eigenschap die waarschijnlijk elke startende ondernemer zal hebben. Al snel stelde ik mezelf de vraag waarom ik zoveel werk had terwijl ik oud studiegenootjes over weinig werk hoorde praten. Ik wist dat mond-tot-mond reclame dé key van mijn bedrijf was. Hoe je dit precies stimuleert wist ik niet. Ik heb nooit gevraagd aan klanten of ze mij ergens wilde aanbevelen dus waarom zouden ze dit uit zichzelf doen? Het antwoord is eigenlijk heel simpel – enthousiasme. Ik word zo enthousiast van mijn werk en dit breng ik onbewust over. Mijn advies voor het starten van een eigen bedrijf zal dus altijd zijn – ga voor een bedrijf waar je hart bij ligt – waar je écht gelukkig van wordt en waar jij ’s morgens eerder voor wilt opstaan.

In de jaren heb ik gemerkt dat ik echt gelukkig word van jonge ondernemers. Ik herken mezelf daar zo erg in! Vooral het gedeelte waar je eigenlijk het liefste zelf alles oppakt. Natuurlijk speelt budget dan ook een rol maar de grootste factor voor mij was dat ik alle touwtjes zelf in handen wilde hebben (behalve administratie, nee dat echt niet).

 

Het is nu 10 juni 2017 en ik ben vandaag 24 jaar geworden! Het grootste cadeau dat ik aan mezelf kan geven is een bedrijf waarbij ik jonge ondernemers help naar de top. You will be the one who decided to go for it!

PROFESSIONAL BIO

kellyariesen.com helpt merken een beleving mee te geven. In de afgelopen vier jaar heb ik bedrijven geholpen op het gebied van branding, design, social media en advies.

 

Met als doel:

“Building a visual language that connects a brand vision and messaging to their promises”